Nem jártál még nálunk és bepillantanál hozzánk, mielőtt elhozod osztályod? Nézd meg egyperces kisfilmünket!

Interaktív kiállítás

  • Kipróbálnád, hogy milyen érzés a Holdon járni?
  • Mindig is rá akartál feküdni egy fakírágyra?
  • Megörökítenéd az árnyékodat?
  • Megalkotnál egy domborzati térképet az okos homokozóban?
Akkor most itt a remek lehetőség!
A FUTURA négy szintes interaktív kiállítása bemutatja a négy őselem titkait, valamint a Szigetköz növény- és állatvilágát. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják az izgalmas kihívásokat, és a játék közben rengeteget tanulhatnak a minket körülvevő világról.
Gyertek hozzánk osztálykirándulásra, fedezzétek fel a FUTURA feledhetetlen élményeket rejtő világát és tapasztaljátok meg a természet csodáit.

Megmutatjuk, mik a látogatóink kedvencei:

Science Show

Az osztályodat nem érdeklik a természettudományok? Csupán bemagolják a kötelező feladatokat?
Akkor most itt a lehetőség, hogy megmutasd mindezek érdekességét!
Vegyetek részt az izgalmas és látványos kísérletekben. A Futuraban a gyerekek személyesen is átélhetik mindazt, amiről az órákon szó van. A tudomány izgalmas világát tapasztalhatják meg az érdekes előadásokon, ahol garantáltan elámulnak a nem várt reakciókon.

Planetárium

Tartsatok velünk egy virtuális űrutazásra.
A FUTURA izgalmas világában ugyanis bármi megtörténhet – itt életre kelhet a képzelet és megelevenedhet a fantázia. Nálunk a nap bármely szakaszában kifeküdhettek a csillagos ég alá és megcsodálhatjátok az Univerzum hatalmasságát. Megfigyelhetitek a Hold és a Föld változásait, megismerhetitek a csillagképeket.
Csillagászati előadásunkon az egész osztály közösen lehet részese a Föld határán túlnyúló utazásnak.
Gyertek el, hiszen rátok is várnak a bolygók és a galaxisok, no meg a határtalan csillagos égbolt.

TESLA villám generálás

A villámok nagy energiájú, természetes légköri elektromos kisülések. Ők a viharok hangos és látványos kísérői, sokak számára a félelem gerjesztői. Ez a természeti jelenség egyesek számára ugyanis igen borzalmas, míg mások szívesen gyönyörködnek benne.
A Futurában akkor is villámlik, ha éppen nincs rossz idő
A Tesla transzformátorral ugyanis a nap bármely szakaszában létre tudunk hozni a villámhoz hasonló jelenséget. Nézzétek meg ti is, hogyan néz ki kicsiben az eget átszelő fénycsík. Gyertek és csodáljátok meg ezt a különlegesen szép látványt.

Vigyázz, hogy a létszámkorlát miatt le ne maradjon osztályod erről a remek programról, küldd el a bejelentkező űrlapot most!