Ismerjétek meg a környéket és fedezzétek fel a rengeteg érdekességet – mert megannyi csoda rejlik körülöttünk!

 

Múzeumi foglalkozások és aktív szabadidős programok sokaságát találod ezen az oldalon, itt biztosan megtalálod az osztályodhoz illő kikapcsolódást.

A Hansági Múzeum programjai

Elődeink hagyományai ott élnek a mindennapokban – és most itt a lehetőség, hogy ezt a fiatalok is megtapasztalják

Gyermekvilág, gyermekjátékok

 

A régmúlt falusi élet mindennapjai elevenednek meg a foglalkozáson, majd fából készült gyermekjátékokkal játszunk a múzeumkertben.

 

700 Ft/fő

Mesélő

mesterségek

 

A múlt század világa ezer arcát mutatja annak, aki megismerkedik az egykori mesterségekkel, eszközökkel és létrejött remekművekkel. Fonott-fűzött karkötőt, kékfestő könyvjelzőt készíthetnek a gyerekek.

 

700 Ft/fő

Czéh Sándor a nyomdász,

Kumpf Antal a fotográfus

 

A másfél évszázaddal ezelőtti nyomdák világával és a fényképezés hőskorával ismerkedhetnek meg a gyerekek. Papírnyomat, papír-sablonkép készíthető.

 

700 Ft/fő

Városunk gyöngyszemei,

értékei

 

Egy kellemes történelmi sétára invitáljuk a diákokat egy útvonalterv segítségével. Felfedezzük a belváros kincseit, értékeit.

 

700 Ft/fő

Színek és

történetek

 

Irodalom és képzőművészet. Lázár Ervin bájos történetei egy kicsit másként. Játék a színekkel és illusztráció készítése vár a látogatóra.

 

700 Ft/fő

Barangolás a Gyurkovich-

gyűjtemény képei között

 

Játsszunk egy kicsit! Rejtélyes QR kóddal, zenével és verssel a Gyurkovich házaspár páratlan képzőművészeti gyűjteményében. A foglalkozás alkotótevékenységgel zárul.

 

700 Ft/fő

Megtetszett egy múzeumi foglalkozás? Csak töltsd ki a bejelentkező űrlapot, a többit bízd ránk!

Vízi programok

Nálunk fantasztikus vízi programok várnak rátok, amely remek alkalom a csapatépítésre és a kikapcsolódásra is.

Kenutúra

 

Próbáljátok ki kenuval a malom alatti vízicsúszdát, és evezzetek keresztül az óvári belvároson! A vízről szemlélni a várost egyedülálló és különleges élmény.

 

gyerek: 1.500 Ft/fő (1,5 óra)
felnőtt: 2.000 Ft/fő (1,5 óra)

Sárkányhajózás

 

A csapatmunka és a kihívások közös legyőzése igazán összetartóvá teheti a társaságot. Együtt úrrá lenni a folyó hullámain, és megtalálni a közös ritmust.

 

1.500 Ft/fő

Sétahajózás

 

Csodáljátok meg a szigetközi tájat Halásziról indulva a Mosoni-Duna vizéről! Az egy órás sétahajózás során megismerkedhettek a tájegység növény- és állatvilágával.

 

20.000 Ft/óra (maximum 20 fő)

Ha választottál a vízi programok közül, töltsd ki a bejelentkező űrlapot és már szervezzük is!

Városfelfedező programok

Járjátok be Mosonmagyaróvárt, ismerjétek meg szépségeit!

Nyomkereső városnézés

 

Ismerjétek meg a várost interaktív városfelfedező programunkon! Mesék és történetek Mosonmagyaróvár múltjáról és jelenéről.

 

10.000 Ft/csoport

Kickbike-os városfelfedezés

 

A különleges kétkerekűvel, és a hozzá kapcsolódó interaktív élményprogrammal felfedezhetitek a város múltjának különleges történeteit, jellegzetes épületeit.

 

2.000 Ft/fő
(minimum 12 főtől)

Felfedeznétek a várost? Egyszerű, töltsd ki a bejelentkező űrlapot, a többi a mi dolgunk!

Kalandprogramok

Próbára tennéd az osztályodat? A gyerekek szeretik a kihívásokat és aktív kikapcsolódásra vágynak? Arra is van ajánlatunk.

Íjászcsata

 

Egy órás különleges ütközet, egy új sportág, ami az íjászat és a kidobós játék keveréke. A speciális nyílvesszők vége puha szivacs, védőmaszkokat és mobil versenypályát is biztosítunk.

 

3.290 Ft/fő
(minimum 12 főtől)

 Lézerharc

 

Osztálykirándulás hadművelet! Izgalmas és biztonságos csapatjáték, 1 órás kikapcsolódás az egész osztálynak.  Remek lehetőséget a közösségépítésre és a testmozgásra egyaránt.

 

3.290 Ft/fő 
(minimum 12 főtől)

 Buborékfoci

 

Ha szeretitek a vidám játékot, válasszátok ezt a szórakoztató és vicces őrületet, ahol szabálytalankodni szabad. 1 óra extrém kikapcsolódás teljes biztonsággal.

 

2.990 Ft/fő
(minimum 12 főtől)

 Képességek csatája

 

Három akadálypálya, három kihívás várja a játékosokat. Pattanj fel a strapabíró terep segway-re, majd válts koordinációs zavarokat okozó trükkös szemüvegünkre, utána pedig találj minél pontosabban célba a speciális íjakkal és nyilakkal!

 

3.290 Ft/fő
(minimum 12 főtől)

A kalandprogramra való jelentkezéshez nincs más dolgod, csak töltsd ki a bejelentkező űrlapot!