Extra élmények

A FUTURA elképesztő világában bárki lehet világot megmentő hős. Itt semmi sem lehetetlen, a négy fal között a hullámvasút és a szellemjárta ház kalandjai várnak kicsikre és nagyokra egyaránt. Virtuális és valós élmények, egyéni és csapatjátékok – nálunk mindenki megtalálja az ideális lehetőséget.
Válasszatok kedvetekre az extra programok közül és tegyétek még feledhetetlenebbé az osztálykirándulást.

Pániklabor

A FUTURA pincéje egy régóta elhagyatott laboratóriumot rejt. A mélyben azonban az őrült tudás alkotása, egy génmódosított szörnyszülött vár az ébredésre. A megoldás bennetek rejlik, hiszen csakis a mindenre elszánt hősök akadályozhatják meg a világ pusztulását.
Most itt a lehetőség, hogy felvegyétek a harcot az időzítővel. Oldjátok meg a feladatokat, állítsátok le a visszaszámlálást és mentsétek meg a világot együtt.
Mert a Futura Pániklabor nem csak játék.

5D attrakció

Képzeld el, hogy a kedvenc filmed minden egyes pillanatát átélheted. Együtt rohanhatsz a hősökkel, megérezheted a földrengést, az esőerdők párájától pedig vizes lehet a hajad.

Az 5 dimenziós moziban mindezt átélheted.

A film minden történését a saját bőrödön tapasztalhatod, így közvetlenül részese lehetsz a virtuális világnak. Te magad válhatsz a főhőssé, élvezheted az izgalmas hullámvasúti kalandot, szédítő versenyen vagy csodás víz alatti utazáson vehetsz részt, de akár egy ijesztő és félelmetes túrára is elindulhatsz.
A Futura mozijában az osztályoddal együtt lehettek részese az izgalmaknak. Válasszátok ki a kedvenc filmet és élvezzétek közösen a nevettető vagy éppen hátborzongató élményeket.

Virtual Reality

Részt vennél egy búvárkalandban? Esetleg kipróbálnád a kalapácshintát? Vérpezsdítő izgalmakra vágysz az osztálykiránduláson? Szeretnél a gyerekek számára feledhetetlen élményt nyújtani?

Akkor próbáljátok ki a Virtual Realityt!

Elképesztő világokba juthattok el és fantasztikus élményeket élhettek át – és ehhez csak a szemüveget kell felhúznotok. Élvezzétek, ahogy a virtuális világ helyébe lép a valóság, és jussatok el különleges helyekre a Futura Élményközpontban.

Vigyázat, az Oculus Rift átveszi az irányítást!

Tesla küldetés

Az osztályod mit tenne, ha a Föld veszélyben lenne? Elmenekülne vagy segítene? A gyerekek bátrak lennének vagy kétségbe esnének?

Most itt a lehetőség, hogy bizonyítsák a rátermettségüket.

A Futura élményközpontjában igazi hősökké válhatnak, miközben segítenek megszerezni a féregprogram jelszavát. A 13 jegyű kód megfejtéséhez szükség lesz a leleményességre, némi furfangra és egy csipet találékonyságra.
A kiállítás területén található nyomozójátékban 2-6 fős csapatok vehetnek részt. Ez az osztálykirándulás kihagyhatatlan programja, a közösségépítés nélkülözhetetlen lehetősége.

Vigyázat! „Nyomokban” rendkívüli kalandokat és izgalmas perceket tartalmaz.

A FUTURA programcsomagjaiban megtalálod extra élményeinket is.

Ha választottál, töltsd ki a bejlentkező űrlapot, a többi a mi dolgunk.

Az épület létszámkorlátja miatt jelentkezz időben!